Deze Inspirationtour is een initiatief van Management Support in samenwerking met de locaties. Deelname is gratis voor event- en meetingsplanners (secretaresses, officemanagers, eventbureaus, eventmanagers etc). De tour is gratis en volledig verzorgd. Koffie, thee, tussendoortjes en lunch. Daarnaast is er ook een interessant inhoudelijk programma.
 

Samen met een collega aanmelden

Aan de Inspirationtour kunnen per dag max. 75 personen deelnemen. Je kunt je samen met een collega aanmelden (max. 2 personen per organisatie). Jij en je collega moeten dan wel in initiërende of uitvoerende zin betrokken zijn bij het organiseren van vergaderingen of evenementen buiten de deur.
 

Vol = vol

Zorg dat je je tijdig aanmeldt, het aantal plaatsen is beperkt. Je ontvangt uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de tour van de locatie nog een bevestiging van je deelname met praktische informatie.

Met je deelname aan de tour stem je in met verstrekking van je gegevens aan de locatie waar de tour georganiseerd wordt. Zij kunnen je na afloop met een passend aanbod benaderen.
 

Heb je vragen over je deelname of ben je onverhoopt verhinderd?

Neem dan contact op met de locatie van je Inspiration Tour.